Selecteer een pagina

Wie ben ik

Ik ben Ab Meindertsma, 44 jaar en geboren en opgegroeid in Groningen. Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik bij verschillende accountantskantoren en andere bedrijven gewerkt. Hierdoor heb ik ongeveer 20 jaar werkervaring in de administratieve werkzaamheden. Ik heb veel ervaring opgedaan in werken met online boekhoudpakketten en het adviseren van klanten.

Ik vind het belangrijk om goede kwaliteit te leveren. Belangrijke waarden daarin zijn: betrouwbaarheid en eerlijkheid. Ik vind het belangrijk om een juist advies te geven. Dit doe ik door mee te denken in de koers die jouw onderneming vaart en mijn ideeën met je te delen.

Mijn motto is: cijfers helpen om de juiste koers te bepalen.

Vragen? Neem gerust contact op.

Ik ben heel erg blij met Ab als boekhouder, hij is accuraat, denkt goed mee en helpt waar kan. Zeker aan te bevelen. Ook zeer toegankelijk voor vragen etc.

Marijke van der Veen
Klant, Marijkes Pedicuresalon

Ik ben zeer tevreden over de geleverde diensten van meneer Meindertsma. Hij heeft mij goed kunnen helpen met het corrigeren van mijn administratie. Om een aantal positieve kenmerken te benoemen: Goed bereikbaar zowel per mail als telefoon, werkt snel en laat duidelijk weten wat hij heeft gedaan en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden

Koen Verhagen
Klant

Sinds begin 2020 ondersteunt Ab Meindertsma mij (zzp’er) bij mijn boekhouding. Ab heeft een brede kennis van zaken en ondersteunt op een prettige en duidelijke manier. Hij werkt adequaat en is vlot en compleet in zijn communicatie. Zijn adviezen ondersteunen mij in de overwegingen die ik als zzp’er voor de kiezen krijg. Ab komt beloftes na. Boekhoudkundige nauwkeurigheid!

Jan Wolfs
Klant, Bombus

Ab reageert snel op vragen en legt altijd uit wat hij aanpast in de administratie en waarom. Een plezierige samenwerking wat mij betreft.

Feikje Visser
Klant, Feikje Visser Advies

Ab is heel secuur en een pietje-precies. Dat kan soms een negatieve benaming zijn voor iemand, maar voor Ab is dat een groot compliment. Want dat is precies wat ik zicht in een boekhouder. Het geeft grote rust en vertrouwen te weten dat de administratie op orde is volgens de wetten en richtlijnen. Dus: zoek je een boekhouder, dan moet je bij Ab zijn!

Jouke Janze
Klant, Total Athlete

Ab is helder in z’n communicatie en is goed te bereiken. Problemen zoekt hij grondig uit, hij neemt de tijd om uit te leggen hoe het werkt en kan uitstekend overweg met Moneybird. Als je samenwerking overweegt, twijfel dan niet en neem contact op!

Dorie ten Hove
Klant, Speeltegoed

Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Ab Meindertsma. Ab werkt nauwkeurig en legt helder uit hoe dingen werken. Prettig als administratie niet je vakgebied is.

Manja Bos
Klant, bij Spruit